INFORMATIE OVER HET CORONAVIRUS

Om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zo veel mogelijk te voorkomen heeft PKJP maatregelen getroffen. Wij volgen hierin de adviezen en instructies van het RIVM. Meer informatie over het coronavirus en hoe er mee om te gaan, kunt u vinden op (https://rivm.nl/coronavirus/covid-19). Onze medewerkers zijn ook op de hoogte van deze adviezen.

In afwijking van de richtlijnen van het RIVM gelden bij PKJP de volgende afspraken:
Als u symptomen/klachten heeft die kunnen duiden op het Coronavirus, of u heeft een positieve testuitslag, dan kan de afspraak niet op locatie doorgaan.
In overleg met u kan uw afspraak dan worden omgezet in een (beeld)belafspraak, of kan de afspraak worden verzet.

Ook wanneer één van uw huisgenoten een positieve testuitslag heeft dan zal de afspraak moeten worden omgezet in een beeldbelafspraak.
Wanneer beeldbellen niet mogelijk of niet wenselijk is, zal de afspraak moeten worden verzet.

In bovenstaande gevallen, of wanneer u nog vragen heeft hierover, verzoeken wij u contact op te nemen met het secretariaat  (010-2100516 of secretariaat@pkjp.nl).

Hebt u vragen over het coronavirus?
Kijk dan op de vragen- en antwoordpagina van het RIVM (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden). Ook verwijzen wij u naar de website van Rijksoverheid (https://rijksoverheid.nl/coronavirus)


Scroll naar boven