Tijdelijke aanmeldstop jeugdcliënten (alle regio’s)

Met ingang van 03-05-2023 hanteert PKJP een aanmeldstop voor alle jeugdcliënten die voor sGGZ- én voor bGGZ-behandeling bij PKJP worden aangemeld, met uitzondering van jeugdcliënten die aangemeld worden voor enkelvoudige medicatiebegeleiding of medicatieconsult.

Dat betekent dat cliënten jonger dan 18 jaar, wonend in één van de gemeenten waar PKJP een contract mee heeft, tot nader order niet aangemeld kunnen worden bij PKJP voor een behandeling binnen de (regionale sGGZ en (lokale) bGGZ/lichte SGGZ.

Welke jeugdcliënten kunnen wél bij PKJP aangemeld worden:

– Jeugdcliënten die worden aangemeld voor enkelvoudige medicatiebegeleiding of medicatieconsult

– Aanmeldingen die aangemeld worden door de Spoedpoli

Voor het vinden van instellingen waar op dit moment wel jeugdcliënten uit de regio Rijnmond aangenomen kunnen worden kunt u het beste contact opnemen met het wijkteam van uw gemeente of, voor behandeling binnen de sGGZ, kijken op de website van jeugdhulprijnmond (E. Ambulante hulp): https://www.jeugdhulprijnmond.nl/verwijzen/verwijzingsfilter.

Het spijt ons dat we op dit moment geen beter bericht voor u hebben. We doen er alles aan om de aanmeldstop zo spoedig mogelijk weer op te kunnen heffen; dit zal waarschijnlijk niet vóór 1 september 2023 zijn.

Scroll naar boven