e-health van Therapieland/ internetbehandeling

Wil je thuis ook aan de slag met je behandeling, op de plek en tijd die je het beste uitkomt? Dan is de internetbehandeling (of e-health van Therapieland) van PKJP iets voor jou!

Hoe werkt een e-health behandeling?

Ons internetaanbod is bedoeld voor mensen die al bij PKJP in behandeling zijn. We combineren internetbehandeling altijd met persoonlijke gesprekken, dit noemen we een ‘blended’ behandeling. Voor internetbehandeling maakt PKJP gebruik van een online behandelplatform, waar je behandelaar je voor aanmeldt. Om het platform te gebruiken ga je naar: https://www.therapieland.nl/account/login/

Veiligheid

Om de veiligheid van jouw informatie te garanderen gebruiken we bij onze internetbehandeling een beveiligde internetverbinding. Alleen jijzelf en je behandelaar hebben toegang tot de sessies en behandelmodules. De gegevens worden bewaard op optimaal beveiligde computers.

Online behandelmodules

PKJP heeft een groot aantal behandelmodules die kunnen worden ingezet binnen de e-health behandeling zoals een mindfulnesstraining, behandeling van depressie, sociale angst of ADHD. Zo’n module bestaat uit een aantal lessen of sessies. Je behandelaar zet een module voor je klaar, jij maakt hem op een zelf uitgekozen of afgesproken tijdstip. Een overzicht van alle programma’s vindt je op: https://www.therapieland.nl/aanbod/programmas/

Berichten versturen 

Via het online behandelplatform kan je berichten uitwisselen. Ook kan je documenten als bijlage versturen, net als bij gewone e-mail.

Scroll naar top