Reisadvies locatie Olympiaweg Rotterdam

Routebeschrijving

Olympiaweg 4 -14 te 3077 AL Rotterdam

PKJP heeft (met ingang van 1 februari 2023) ook de beschikking over een aantal kamers op een andere locatie:

ZiPPERZ Business Center (in het gebouw Greenstand) Olympiaweg 4 – 14 te 3077 AL  Rotterdam.

 

Bereikbaarheid per auto:

ZiPPERZ Rotterdam is goed bereikbaar, bevindt zich vlakbij afrit 24 Feyenoord aan de A16

 

Er is voldoende GRATIS parkeergelegenheid voor de deur!

 

LET OP:
Van maandag 9 januari 2023 tot en met september 2024 worden werkzaamheden uitgevoerd aan de Roseknoop. De Roseknoop is het gebied tussen de 2e Rosestraat, Colosseumweg, Laan op Zuid, Beijerlandselaan, Hilledijk/Putselaan en het Varkenoordseviaduct. Zie voor meer info de volgende link: Roseknoop – Rotterdam Onderweg

Bereikbaarheid openbaar vervoer:

ZiPPERZ is goed bereikbaar met tram 23 (tijdelijk ook met tram 125). U stapt uit bij bus-/tramhalte Stadion Feijenoord, waarna het nog circa 5 minuten lopen is naar ZiPPERZ.

Tram 23 biedt, onder andere, opstapplaatsen bij P+R Beverwaard, Vuurplaat, Wilhelminaplein, Leuvehaven, Beurs en Marconiplein.

Meer informatie kunt u vinden via https://www.ret.nl/home/reizen/roseknoop.html

of  www.ov9292.nl

 

Aankomst bij het pand:

Als u bij het pand aankomt, drukt u op de bel van ZiPPERZ en geeft u aan dat u voor PKJP komt. Aan de rechterzijde, na binnenkomst, bevindt zich de receptie waar u zich kunt melden en waar u kunt wachten tot uw hulpverlener u komt halen voor het gesprek.

Mochten er problemen zijn met de afspraak dan kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat in Rhoon (telefoonnr. 010-2100516). Om uw hulpverlener (ook op andere momenten) te bereiken, kunt u ook ditzelfde telefoonnummer blijven bellen.

Tijdens de behandeling van uw kind is het mogelijk te wachten in de lunchroom (tegenover de receptie), waar u tegen betaling iets kunt drinken/eten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team PKJP

Scroll naar boven